Ticket To The Moon

Hjem / Ticket To The Moon

TICKET TO THE MOON

Ticket to the moon produserer hengekøyer samt myggnett, tau, oppheng, tarp, hengekøyetak med mer. Den er ideell som reise seng, tur stol, jakt og fiske, men også å ta en middagslur, eller bare for å slappe av!

Ticket to the Moon singel lages i fallskjermnylon. Den lave vekten kombinert med fantastisk komfort gjør Ticket to the Moon singel til en sikker vinner! Vi anbefaler sterkt å kjøpe tauverk i tillegg slik at alt du trenger er å reise på eventyr uten bekymringer!

Ticket To The Moon fallskjerm hengekøyene så dagens lys i 1996 på den vakre øya Bali i Indonesia. Ved å bruke lokale materialer og investere i innovative resirkuleringsmetoder, har de som mål å få minimal innvirkning på miljøet. Dette inkluderer produkt og emballasje design, og aspekter av lokal produksjon. Eventuelt ekstra stoff som er igjen etter at produktene har blitt laget, blir omgjort til miljøvennlige produkter.

Ticket To The Moons mål om å minimere sitt karbonavtrykk skapte mottoet: “nothing is left to waste, because we care.”

Ticket to the Moon Foundation ble etablert etter tre års feltopplevelse: I 2006 ble et bevaringsprosjekt utført av reisende i Mandorak County, nord vest for den fjerne indonesiske øya Sumba. Her bor urfolket Kodi-stammen og vi bidrar til at disse kan forbedre sine levekår, samtidig som de bevarer forfedrenes kultur.