Personvernerklæring

Hjem / Personvernerklæring
Personvern

Strømmes Reklame AS ivaretar personvernet iht gjeldene lover og regler. Kontaktperson hos oss vedrørende spørsmål og forespørsler på personvern er Karl Johan Bjerge, som kan kontaktes på karl.johan@strommes.no.

Se gjeldende informasjon hos datatilsynet for dine rettigheter på personvern: https://www.datatilsynet.no/regelverk-og-skjema/veiledere/de-registrertes-rettigheter-etter-nytt-regelverk/

Besøkende på våre websider og nettbutikker

Denne siden logger trafikken til nettstedet anonymt for ikke-påloggede brukere. Denne informasjonen kan på ingen måte spores tilbake til noen enkeltperson. For å kunne logge trafikken til og på vårt nettsted brukes Google Analytics, og det legges igjen en informasjonskapsel i din nettleser. Denne informasjonskapselen kan du selv fjerne, ved å følge instruksjonen i din nettleser. De anonyme dataene blir logget i den hensikt i å optimalisere nettstedet for å øke brukervennligheten for våre besøkende.

Prisforespørsel via shop.strommes.com eller epost

Strømmes mottar tilbudsforespørsler via e-post og forespørselskjema på shop.strommes.com. Vi lagrer og behandler navn, firmanavn, postadresse, e-postadresse, telefonnummer og forespørselen.

Denne informasjonen brukes til å besvare tilbudet og yte bistand til kunden. Vi behandler disse opplysningene for å kunne oppfylle kundens initierte forespørsel, og dermed avtale med kunden.

Artikkel 6 nr 1 b. Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale den registrerte er part i, eller for å gjennomføre tiltak på den registrertes anmodning før en avtaleinngåelse.

Innloggede brukere på våre nettbutikker

For brukere som har innlogging på nettbutikk registreres følgende opplysninger om personene: navn, postadresse, e-postadresse, telefonnummer og ordrehistorikk.

Disse opplysningene brukes til å administrere tilgang til nettbutikken, gjennomføre og levere bestilling og yte annen bistand til kunden på forespørsel. Vi behandler disse opplysningene for å kunne oppfylle vår avtale med kunden.

Artikkel 6 nr 1 b. Behandlingen er nødvendig for å oppfylle en avtale den registrerte er part i, eller for å gjennomføre tiltak på den registrertes anmodning før en avtaleinngåelse.

Abonnere på nyhetsbrev

Strømmes sender ut nyhetsbrev på e-post til de som ønsker. Nyhetsbrevet inneholder aktuelle kampanjer og annen nyttig info til våre kunder.

For at vi skal kunne sende deg nyhetsbrev på e-post, må du registrere en e-postadresse. E-postadressen vil bare bli brukt til å sende ut nyhetsbrev og eventuelt brukerundersøkelser om nyhetsbrevet for å få tilbakemelding om hva leserne har behov for og hva de synes er interessant.

E-postadressen lagres i en egen database, deles ikke med andre og slettes når du melder deg av nyhetsbrevet. Du kan melde deg av ved å trykke på lenken i nyhetsbrevet eller ved å kontakte oss. Strømmes bruker en databehandler, Mailchimp, til å administrere og sende ut nyhetsbrevet, og det er Mailchimp som drifter databasen der e-postadressene lagres.

Behandlingsgrunnlaget for behandling av e-postadressen din i tilknytning til nyhetsbrevet vårt er personvernforordningen artikkel 6 nr. 1 a), altså samtykke.