Kundelager

Strømmes distribuerer over 15.000 forsendelser i Norge og utlandet hvert år. Dette innfatter både distribusjon til bedrifter og direkte til bedriftens ansatte. Vi kan også tilby egen kundesupport for våre nasjonale og internasjonale kunder.

Strømmes kan tilpasse logistikk og rapportering uavhengig av IT-system til våre kunder. Våre kunder mottar en sporingsinformasjon ved levering, samt vår kundesupport vil alltid kunne hjelpe til med en presis forsendelsesstatus. 

Vår målsetting er å skape en forutsigbarhet og trygghet for kunden.

Kundebasert nettbutikk

Mange av våre lagerkunder har egne nettbutikker hos oss. Her kan avdelingene i bedriften enkelt handle sine profileringsartikler.

Nettbutikken viser detaljerte bilder av hvilke produkter som finnes på lager til enhver tid, forhåndsmerket med kundens logo.  Via webshopen kommer man også enkelt i kontakt med sin kontaktperson hos Strømmes Reklame.

Løsningen er rask og enkel, og varer sendes normalt fra vårt lager dagen etter bestilling. I mange tilfeller har man varer på sitt kontor dagen etter siste tastetrykk!

En felles bestillingsportal gjør det lettere for bedrifter å holde en samlet mal på profilering på tvers av avdelinger i inn- og utland.