Strømmes har gjennom 50 år vært en av Norges største og mest erfarne leverandører av profileringsartikler.

Kombinasjonen av fagkunnskap og seriøse underleverandører har gjort oss til totalleverandør for store og små virksomheter innen de fleste bransjer.

Vårt leverandørnettverk er bredt, og består av ulike typer underleverandører i Norden, Europa og Østen. Vårt internasjonale samarbeid gjør det mulig for oss å møte krav og behov fra store, internasjonale selskaper. Vi tilbyr produkter tilpasset markedet til konkurransedyktige priser og kort leveringstid. Vi har et sterkt fokus på å knytte til oss sterke internasjonale og norske merkevarer.

Strømmes er ISO-sertifisert i henhold til ISO 14001 og ISO 9001.
Last ned vår bedriftspresentasjon for flere detaljer

Vår visjon og våre verdier

Vår visjon er SAMMEN MOT NYE MÅL. Vi ønsker å bidra til å sikre våre kunder en klar identitet og å skape varige relasjoner gjennom kompetanse og kreativitet.

Våre verdier er viktige for oss: MÅLRETTET, INNOVATIV og TILLIT.

Vår lange erfaring gjør oss trygge på at vi har kompetansen som skal til for å utvikle kreative og unike løsninger for våre kunder.

Organisasjon og kultur

Vi er et rundt 40 engasjerte medarbeidere i Strømmes. Hovedkontoret vårt er lokalisert på Rige like utenfor Kristiansand.  Under samme tak finnes administrasjon, salgsavdeling, kundesenter, innkjøpsavdeling og designavdeling. I Karl Johans gate i Oslo finnes vårt avdelingskontor med administrasjon, salgsavdeling og designer.

Strømmes Reklame har et omfattende Corporate Social Responsibility (CSR) og Code of Conduct (COC) regelverk overfor oss selv og for våre leverandører. Vår filosofi er å optimere våre bestrebelser på å være rettferdig, ansvarlig, miljøbevisst samt generelt å vise god etisk og sosial adferd.

Denne filosofien avspeiler seg i måten vi driver forretning på.

Les mer…

Spesialdesign og logomerking

Lager og logistikk

Miljø- og kvalitetspolitikk

Internasjonalt samarbeid